Djelatnici

 

Usluge u Psihološkom savjetovalištu Sveučilišnog savjetovališnog centra pružaju psiholozi s dodatnim edukacijama iz područja psihološkog savjetovanja i psihoterapije.

Koordinatorica Psihološkog savjetovališta je prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević, a djelatnice su Ines Jakovčić, Jasminka Juretić i Jasna Borbelj-Čeko.
 

  • prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević


Voditeljica je Sveučilišnog savjetovališnog centra i terapeutkinja, edukatorica i supervizorica iz bihevioralno-kognitivne terapije. Redoviti je profesor na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci.

 

  • Ines Jakovčić, univ. spec. psihološkog savjetovanja


Viša stručna savjetnica u Psihološkom savjetovalištu. Akreditirani je bihevioralno-kognitivni terapeut.

 

  • doc. dr. sc. Jasminka Juretić


Viša stručna savjetnica u Psihološkom savjetovalištu kognitivno-bihevioralnog usmjerenja.

 

  • Jasna Borbelj Čeko, mag. psych.


Stručna suradnica u Psihološkom savjetovalištu. Uključena je u završni stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivne terapije.U rad Psihološkog savjetovališta povremeno se uključuju i vanjski suradnici:
 

  •  dr. sc. Sanja Smojver-Ažić, izv. prof.


Izvanredni je profesor na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci i suradnica Psihološkog savjetovališta. Profesionalni joj je interes usmjeren na razvoj mladih osoba na prijelazu u odraslu dob, njihove odnose s roditeljima i partnerske odnose.

 

  • Gorana Birovljević, univ. spec. psihološkog savjetovanja


Suradnica je Psihološkog savjetovališta kognitivno-bihevioralnog usmjerenja. Asistent je na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

   

  • doc. dr. sc. Miljana Kukić


Suradnica je Psihološkog savjetovališta. Profesionalni joj je interes vezan za problematiku pretilosti i slike tijela. Docentica je na Odsjeku za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci.
Od veljače 2020. ostvarena je suradnja s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije. Svaki neparni četvrtak u mjesecu dr. med. Karmen Jureško, spec. psihijatar radi u ambulanti na Kampusu za studente. Termini razgovora se zakazuju u dogovoru s djelatnicama Psihološkog savjetovališta.


Povremeno se na poslovima promocije Psihološkog savjetovališta te osmišljavanja i izrade informativnih materijala uključuju i volonteri.

  

Ovim se putem zahvaljujemo svima koji su svojim angažmanom i entuzijazmom doprinjeli poboljšanju rada Savjetovališta. Hvala!

 
.