Što kažu o nama
Studenti o individualnom savjetovanju


"O svakom problemu treba govoriti, a lakše je kad ga s nekim podijelimo - savjetovalište može biti pravo mjesto za svaki razgovor."

 

"Savjetovalištu se možemo obratiti s bilo kakvim problemom."


 

"Savjetovalište je super jer tamo rade ljudi koji su se već susreli s većinom problema koje imaju studenti, stoga ih je lakše rješiti nego da je student prepušten samom sebi."


 

"Savjetovalište je korisno svakom studentu jer pomaže da se suočimo s nekim problemima, razgovaramo o njima i stječemo iskustva s ljudima."

Studenti o grupi za učenje


 

"Nije da sam se lako odlučila krenuti na grupu jer inače nisam tip za to. Ipak, što više vremena prolazi vidim da i nije tako loše potražiti neko društvo. Lakše se uči, ponavlja već naučeno, a i nekako si sigurniji u sebe. Shvaćam da neke stvari nisu tu samo da bi bile, nego su tu jer su i te kako potrebne."


 

"U grupi sam pronašla konkretnu pomoć oko problema koji me ograničava i frustrira cijelo vrijeme školovanja: trema, nesistematičnost, usmeno izražavanje, nesigurnost. Razgovorima, savjetima, konkretnim učenjem - od susreta do susreta - otkrila sam samopouzdanje i u kraćem roku položila nekoliko ispita s boljim rezultatima. Pokrenula sam se i pronašla zanimljive prijatelje."


 

"Dolazim na grupu jer imam problema s organizacijom vremena i radnim navikama. Grupa mi pomaže da učim redovitije i manje odgađam obaveze."


 

"Dolazim na grupu jer imam problema s tim da redovito učim i voljela bih kada bih mogla steći disciplinu i redovitost u učenju, što također podrazumijeva samo-organizaciju koja mi fali. Dolazim i zato što imam problem u samomotiviranju. S grupom sam zadovoljna, pomaže mi u ostvarivanju mojih ciljeva."


 

"O tome da li bi preporučila nekome, a pogotovo onome tko je malo zapeo na svom putu uopće ne dvojim. Ovakvo iskustvo se ne može dobiti na svakom koraku, stoga ga treba znati cijeniti."


 

"Meni je konkretno dugo trebalo da shvatim da imam problem s učenjem i polaganjem ispita - svako moje polaganje ispita protezalo se u nedogled.. A meni su se uvijek vrtila ista pitanja po glavi: Pa kako?? Ne opet!! Sa mnom nešto nije u redu! Ja nisam za ovaj fakultet... Ja sam glupa..."


 

"Nakon 3 mjeseca dolaska u SSC uspješno sam položila 2 ispita. U cijelom rješavanju mog problema s učenjem i pristupom fakultetu još bolje sam upoznala sama sebe. I još jedna jako dobra stvar koja mi je iz cijelog ovog iskustva ostala kao veoma korisna je što većinu metoda koje smo koristili pri rješavanju mog problema su korisne i primjenjive u svakodnevnom životu."