Testiraj se
Prilagodba na studij


Studentski život može biti uzbudljiv i izazovan, ali i stresan s obzirom na to da se treba naviknuti na novi način učenja i polaganja ispita, a ponekad može biti teško odvojiti se od doma i starih prijatelja i prihvatiti novu okolinu i ljude.

Ispunjavanjem upitnika o prilagodbi na studij, za što vam je potrebno oko 15 minuta, saznat ćete koliko ste se uspješno snašli u novim okolnostima u odnosu na svoje vršnjake. Nakraju ćete dobiti korisne preporuke koje vam mogu olakšati ovo prijelazno razdoblje.

Pravodobnim prepoznavanjem eventualnih teškoća i traženjem odgovarajuće pomoći sebi pružate priliku da u potpunosti iskoristite svoje potencijale.Upitnik prilagodbe na studij
Svakodnevno funkcioniranje


Svi se studenti tijekom studija susreću s nizom promjena i novih mogućnosti te se, ovisno o različitim osobnim i okolinskim faktorima, s time različito nose.

Ispunjavanjem upitnika o svakodnevnom funkcioniranju, za čije ispunjavanje treba do 10 minuta, saznat ćete kako se snalazite u odnosu na vršnjake te ćete dobiti neke preporuke koje vam mogu pomoći u suočavanju sa stresom i raznim izazovima i problemima na koje nailazite tijekom studija.Upitnik svakodnevnog funkcioniranja

 
.