Poslovi

Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

kompare.hr u potrazi je za pripravnikom/pripravnicom podrške prodaji telekom usluga.
Dodatne informacije možete pronaći ovdje. Rok za prijavu na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. je 20. rujan 2019. godine.


 

Objavljeno 06. rujna 2019.

IN TECH d.o.o. – vodeći svjetski izdavač knjiga otvorenog pristupa u potrazi je za zaposlenicima!


Više informacija o slobodnim radnim mjestima možete pronaći na sljedećim mrežnim stranicama:

https://www.moj-posao.net/Posao/437068/Senior-Salesforce-Developer-mf/

https://www.moj-posao.net/Posao/437067/Systems-Administrator-mf/

https://www.moj-posao.net/Posao/437066/Web-Developer-mf/


Rok za prijavu je 13.06.2019. godine.


Objavljeno 6. lipnja 2019.

Studentska stručna praksa u Hrvatskoj narodnoj banci

 


Hrvatska narodna banka objavila je natječaj za obavljanje studentske stručne prakse za studente ekonomije, matematike, informatike, prava i psihologije.
Ukoliko ste zainteresirani za stjecanje praktičnih znanja i radnih iskustva u HNB-u informacije o studentskoj praksi možete pronaći na internetskoj stranici Hrvatske narodne banke na sljedećoj poveznici.


Rok za prijavu je 31. svibnja 2019.

Objavljeno: 29. svibnja 2019.


PWC d.o.o je u potrazi za novim pripravnicima na području revizije i računovodstvenog poslovanja! Rok za prijavu je 17. veljače 2019., a detalje o natječaju možete vidjeti ovjde. Objavljeno 30. siječnja 2019.

Infobip u Rijeci otvorio svoj 60. ured i u potrazi je za novim djelatnicima!Infobip, vodeća globalna i hrvatska tehnološka kompanija, u Rijeci je otvorio novi ured na adresi Ulica Martinkovac 109, 1. Kat. U njemu je zaposleno 40 stručnjaka koji razvijaju visoko tehnološka komunikacijska rješenja, a do kraja 2019. broj djelatnika planiraju udvostručiti.
Informacije o otvorenim radnim pozicijama u Infobipu dostupne su na stranici kompanije.

 

Objavljeno 6. prosinca 2018.

 Stremiš prema super karijeri?

Prijavi se za junior pozicije na A1 Start projektima u A1 Hrvatska!

 
A1 Start je plaćeni jednogodišnji program jedinstven po tome što će juniori imati priliku raditi na nekim od najuzbudljivijih A1 programa iz STEM područja. Traže se mladi diplomanti, apsolventi i oni koji su završili faks 12 mjeseci prije prijave. Čekaju vas brojne edukacije, radionice i mentori, kao i prilika da po završetku programa ostanete u A1 Hrvatska ili svoju karijeru nastavite razvijati u A1 na internacionalnoj razini.
 
Ako želiš raditi, učiti i razvijati se, pridruži se A1 timu na velikim i važnim projektima. Imat ćeš priliku raditi (i zaraditi) na jednom od pet projekata u STEM području. Vjerujemo da će ti jedan od njih zapeti za oko. Radit ćeš u timu, što znači da ćeš imati svoje mentore uz koje ćeš izbrusiti svoje znanje i vještine kroz godinu dana.


U A1 možeš se javiti ukoliko želiš postati:

1.   Junior koji web pretvara u nezaboravno korisničko iskustvo
2.   Junior koji baca mrežu na 5G tehnologiju
3.   Junior koji stvara televiziju budućnosti
4.   Junior na projektu primjene machine learninga u telekomu
5.   Junior koji razvija online kanale
 
Više informacija o programu i projektima možeš naći na mrežnoj stranici.


Objavljeno, 10. listopada, 2018. 

PWC Hrvatska ponovno u potrazi za studentima! 


Ukoliko ste zainteresirani za rad u Odjelu revizije, detaljnije informacije o natječaju možete pronaći ovdje. Rok za prijavu je 10. listopada 2018.

Objavljeno: 28. rujna, 2018.

.

PricewaterhouseCoopers d.o.o. čini mrežu tvrtki u 158 zemalja s više od 223.000 ljudi koji se zalažu za pružanje kvalitetnih usluga na područjima revizije i računovodstvenog savjetovanja, poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Za detaljnije informacije posjetite mrežnu stranicu. PWC d.o.o je trenutno u potrazi za novim pripravnicima na području revizije i računovodstvenog poslovanja, a detalje o natječaju možete vidjeti u oglasu.

 

Objavljeno: 21. veljače, 2018.