Poslovi

Infobip u Rijeci otvorio svoj 60. ured i u potrazi je za novim djelatnicima!Infobip, vodeća globalna i hrvatska tehnološka kompanija, u Rijeci je otvorio novi ured na adresi Ulica Martinkovac 109, 1. Kat. U njemu je zaposleno 40 stručnjaka koji razvijaju visoko tehnološka komunikacijska rješenja, a do kraja 2019. broj djelatnika planiraju udvostručiti.
Informacije o otvorenim radnim pozicijama u Infobipu dostupne su na stranici kompanije.

 

Objavljeno 6. prosinca 2018.

 Stremiš prema super karijeri?

Prijavi se za junior pozicije na A1 Start projektima u A1 Hrvatska!

 
A1 Start je plaćeni jednogodišnji program jedinstven po tome što će juniori imati priliku raditi na nekim od najuzbudljivijih A1 programa iz STEM područja. Traže se mladi diplomanti, apsolventi i oni koji su završili faks 12 mjeseci prije prijave. Čekaju vas brojne edukacije, radionice i mentori, kao i prilika da po završetku programa ostanete u A1 Hrvatska ili svoju karijeru nastavite razvijati u A1 na internacionalnoj razini.
 
Ako želiš raditi, učiti i razvijati se, pridruži se A1 timu na velikim i važnim projektima. Imat ćeš priliku raditi (i zaraditi) na jednom od pet projekata u STEM području. Vjerujemo da će ti jedan od njih zapeti za oko. Radit ćeš u timu, što znači da ćeš imati svoje mentore uz koje ćeš izbrusiti svoje znanje i vještine kroz godinu dana.


U A1 možeš se javiti ukoliko želiš postati:

1.   Junior koji web pretvara u nezaboravno korisničko iskustvo
2.   Junior koji baca mrežu na 5G tehnologiju
3.   Junior koji stvara televiziju budućnosti
4.   Junior na projektu primjene machine learninga u telekomu
5.   Junior koji razvija online kanale
 
Više informacija o programu i projektima možeš naći na mrežnoj stranici.


Objavljeno, 10. listopada, 2018. 

PWC Hrvatska ponovno u potrazi za studentima! 


Ukoliko ste zainteresirani za rad u Odjelu revizije, detaljnije informacije o natječaju možete pronaći ovdje. Rok za prijavu je 10. listopada 2018.

Objavljeno: 28. rujna, 2018.

.

PricewaterhouseCoopers d.o.o. čini mrežu tvrtki u 158 zemalja s više od 223.000 ljudi koji se zalažu za pružanje kvalitetnih usluga na područjima revizije i računovodstvenog savjetovanja, poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Za detaljnije informacije posjetite mrežnu stranicu. PWC d.o.o je trenutno u potrazi za novim pripravnicima na području revizije i računovodstvenog poslovanja, a detalje o natječaju možete vidjeti u oglasu.

 

Objavljeno: 21. veljače, 2018.