Novosti

Financiranje studentskih projekata

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci (SZSUR) financirat će u 2018. godini čak 82 projekta studenata i studentskih udruga, a za koje namjene je izdvojeno gotovo pola milijuna kuna.

12. travnja u Auli magni Rektorata Sveučilišta potpisani su ugovori o pravima i obvezama korištenja financijskih sredstava. Na potpisivanju su, uz rektoricu prof. dr. sc. Snježanu Prijić-Samaržija i predsjednicu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Pegi Pavletić, sudjelovali i voditelji projekata (udruga, grupa studenata, studentskog zbora sastavnica, pojedinaca).
Popis projekata možete vidjeti ovdje.Izvor: Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za Rektorove nagrade!

Sveučilište u Rijeci raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada u akademskoj godini 2017./2018.: Rektorova nagrada za studenta volontera, Rektorova nagrada za studentski aktivizam, Rektorova nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad, Rektorova nagrada za sport.


Detaljnije možete saznati ovdje.

 

Izvor: Sveučilište u Rijeci

Poziv na radionicu


 

Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra organizira radionicu za studente riječkog Sveučilišta koja će se održati 16. ožujka 2018. od 14 do 16 sati u zgradi Građevinskog fakulteta (prostorija 210, 2.kat) na Kampusu. Ukoliko želite naučiti o osnovnim elementima životopisa i molbe te izbjeći najčešće pogreške prilikom prijave na natječaje za posao/stipendije/studentske razmjene ovo je radionica za Vas!
Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje se možete prijaviti do 14. ožujka 2018. putem obrasca.


Za dodatne informacije nazovite 051/584-757 ili pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Objavljeno: 07. ožujka, 2018.


Poziv na sudjelovanje – LEAP summit

 


LEAP Summit je najveća internacionalna konferencija za mlade u Jugoistočnoj Europi. U 2018. će okupiti 3,000 delegata iz 33 zemlje svijeta. Konferencija će se održati u Zagrebu u razdoblju od 15. - 17. ožujka. Predavanja će održati više od 70 poznatih inozemnih i hrvatskih predavača, te se na konferenciji nude brojne prilike za razvoj karijere, zapošljavanje, samozapošljavanje i učenje o modernim trendovima.

Generalni sponzor konferencije je Europska komisija, a sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Prijave su otvorene do 01.03., a prijaviti se možete na: http://bit.ly/LEAP-Summit-applications

Detaljnije informacije pogledajte ovdje.
Objavljeno: 22. veljače, 2018.

BAYHOST stipendije za učenje njemačkog jezika

Otvoren je natječaj za stipendije za učenje njemačkog jezika u Bavarskoj. Stipendije su namijenje studentima i mladim znanstvenicima svih akademskih zvanja koji su samostalni korisnici njemačkog jezika (najmanje razina B1). Rok za prijavu je 26. ožujka, 2018. godine.
Više informacija na mrežnoj stranici.

Objavljeno: 08. veljače, 2018.
Europska ljetna škola

Institut za europsku politiku EUROPEUM organizira 16. Europsku ljetnu školu pod nazivom „Europa u tranziciji: istraživanje budućnosti EU“ koja će se održati u Pragu u razdoblju od 14. do 24. srpnja, 2018. godine. Za ranije prijave (do 31.01.) nude se popusti, a detaljnije informacije možete pronaći na mrežnoj stranici.
 


 

Objavljeno: 23. siječnja 2018.