Practice café: Razgovori o karijernom putu na FFRI i FZSRI

27.06.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U sklopu pripreme studenata_ica za tržište rada održana su dva vrlo uspješna practice cafe-a!

Practice café Fakulteta zdravstvenih studija Rijeka

Studenti_ce organizatori_ce Jana i Nino pozvali su čak 6 panelista koji su podijelili svoja prva radna iskustva sa zainteresiranom publikom. Practice Cafe je na FZSRI održan 5. lipnja 2024. godine, a panelisti su bili Matija Brentin, Marko Dombi, Karlo Horvat, Pave Kalebić, Marin Polonijo i Kristijan Zulle. Jana i Nino, koji su moderirali ovaj događaj, bili su izrazito sretni zbog toga što su studenti bili “oduševljeni”, profesori i uprava fakulteta “zadivljeni”, a panelisti “zadovoljni”. Svi su izrazili želju za ponavljanjem ovakvog događaja.

Practice café Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci

Studenti_ce psihologije različitih studijskih godina napunili su prostor Akvarija na Kampusu na Prcatice cafe-u održanom 6. lipnja 2024. godine, a svoja iskustva su predstavili Lea Gegić, Paola Miletić, Ivana Blašković i Damjan Dušević. Organizatorice su izrazile zadovoljstvo ovogodišnjom edicijom Practice Cafe-a, te su se zahvalile panelistima i sudionicima na “vrhunskoj atmosferi”.

Ova dva događaja su pokazala veliko zanimanje studenata i studentica za pripremu za tržište rada i razmjenu iskustva s alumnima.  Aktivnost je provedena u sklopu projekta Sveučilišta u Rijeci UNIRI brine, a temelji se na suradnji Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra, Udruge studenata psihologije u Rijeci – Psirius, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i pojedinih sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Skip to content