Grupa podrške “Znam”

Udruga za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije ”ZNAM” i Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci pozivaju vas da se priključite ,,Grupi podrške za studente s invaliditetom”.

Grupa ,,Znam” je zamišljena kao prostor za razmjenu iskustava, savjetovanja i druženja za studente s invaliditetom i članove Udruge ”ZNAM”. Susreti se održavaju svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu na Kampusu.

  • „Meni je bilo lijepo svaki put, lijepo je kad razmijenimo iskustvo. Sviđa mi se što pričamo svaki put, što je opuštena atmosfera.“
  • „Lijepo se osjećam kad imam neku sličnu situaciju kao neki student pa onda dat mu neki savjet i to. Volim ovako općenito pričati – s obzirom da sam završio faks.“

Grupa podrške se provodi u sklopu trogodišnjeg programa pod nazivom „Centar podrške studentima i mladima s invaliditetom”, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Za dodatne informacije o programu pratite mrežne stranice i društvene mreže Sveučilišnog savjetovališnog centra, Facebook Udruge “ZNAM” ili direktno kontaktirajte Udrugu na udruga.znam@gmail.com.

Je li vam sadržaj ove stranice bio koristan?

Odaberite palac gore ako vam je sadržaj ove stranice bio od pomoći, a ako mislite da bi nešto mogli poboljšati, odaberite palac dolje i ostavite svoj komentar.

Drago nam čuti da vam je ovaj sadržaj bio od pomoći.

Za više sličnog sadržaja zapratite nas na društvenim mrežama.

Žao nam je što nismo bili od pomoći!

Recite nam na koji način bi mogli poboljšati sadržaj ove stranice...

Ažurirano 03.06.2024.

Skip to content