Testiraj se

Prilagodba na studij

Studentski život može biti uzbudljiv i izazovan, ali i stresan s obzirom na to da se treba naviknuti na novi način učenja i polaganja ispita, a ponekad može biti teško odvojiti se od doma i starih prijatelja i prihvatiti novu okolinu i ljude.

Ispunjavanjem upitnika o prilagodbi na studij, za što vam je potrebno oko 15 minuta, saznat ćete koliko ste se uspješno snašli u novim okolnostima u odnosu na svoje vršnjake. Nakraju ćete dobiti korisne preporuke koje vam mogu olakšati ovo prijelazno razdoblje.

Pravodobnim prepoznavanjem eventualnih teškoća i traženjem odgovarajuće pomoći sebi pružate priliku da u potpunosti iskoristite svoje potencijale.

Upitnik prilagodbe na studij

Svakodnevno funkcioniranje

Svi se studenti tijekom studija susreću s nizom promjena i novih mogućnosti te se, ovisno o različitim osobnim i okolinskim faktorima, s time različito nose.

Ispunjavanjem upitnika o svakodnevnom funkcioniranju, za čije ispunjavanje treba do 10 minuta, saznat ćete kako se snalazite u odnosu na vršnjake te ćete dobiti neke preporuke koje vam mogu pomoći u suočavanju sa stresom i raznim izazovima i problemima na koje nailazite tijekom studija.

Upitnik svakodnevnog funkcioniranja

Je li vam sadržaj ove stranice bio koristan?

Odaberite palac gore ako vam je sadržaj ove stranice bio od pomoći, a ako mislite da bi nešto mogli poboljšati, odaberite palac dolje i ostavite svoj komentar.

Drago nam čuti da vam je ovaj sadržaj bio od pomoći.

Za više sličnog sadržaja zapratite nas na društvenim mrežama.

Žao nam je što nismo bili od pomoći!

Recite nam na koji način bi mogli poboljšati sadržaj ove stranice...

Ažurirano 11.09.2023.

Skip to content