Natječaj za smještaj u studentskom domu

05.07.2024.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Studentski centar Rijeka raspisao je Natječaj za ostvarivanje prava na subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2024./2025. Pravo na subvencionirano stanovanje imaju studenti_ce u redovitom statusu kojima je mjesto prebivališta različito od mjesta studiranja.

Rok za prijavu na natječaj je 23.7.2024., a dokumenti se šalju preporučenom poštom na adresu STUDENTSKI CENTAR RIJEKA, Ulica Radmile Matejčić 5, 51000 RIJEKA. Omotnica treba imati naznaku „NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ“ .

Sve opcije stanovanja možete pronaći u brošuri ovdje.

IZRAVNO PRAVO NA STANOVANJE

Ako ste studenti_ce s invaliditetom 1. kategorije (60% i više), imate izravno pravo na subvencionirano stanovanje, a svoj status dokazujete potvrdom o upisu u Registar osoba s invaliditetom koja sadrži postotak utvrđenog oštećenja organizma ili stupanj oštećenja funkcionalnih sposobnosti, a koju izdaje Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Potvrdu šaljete online ili preporučenom poštom na gore opisane adrese.

Kako biste ostvarili upis, morate imati ostvaren barem 1 ECTS bod u prethodnoj akademskoj godini te najmanje 15 ECTS bodova prosječno kroz sve godine studiranja

Ako vam je potrebna podrška u procesu pripreme prijave (npr. ispunjavanje obrasca, priprema dokumentacije) slobodno nam se javite na uredssi@uniri.hr.

POTREBNA DOKUMENTACIJA ZA NATJEČAJ

Popis potrebne dokumentacije možete pronaći u tekstu Natječaja (str. 3 i 4). Posebno je važno ispuniti prijavu e-molbe kojoj pristupate putem svog AAI korisničkog računa ili OIB-a, a kojeg prilažete ostaloj dokumentaciji i šaljete poštom.

Troškovi prijave iznose 8,00€, a dokaz o uplati također se prilaže dokumentaciji.

REZULTATI I DODATNE INFORMACIJE

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici i oglasnoj ploči Studentskog centra Rijeka: www.scri.uniri.hr do 15.08.2024. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila: natjecaj@scri.hr ili na telefonski broj: 099 492 5801 svaki radni dan od 9:00-11:00 h.

Skip to content