Suradnja s CISOK-om za uspješnu i uključivu navigaciju tržištem rada

06.09.2024.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U petak 6. rujna 2024.g. posjetile su nas zaposlenice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, točnije Centra za  informiranje i savjetovanje o karijeri u Rijeci. CISOK Rijeka otvoren je i namijenjen nezaposlenim osobama koji se žele uključiti na tržište rada i zaposlenim osobama koje razmišljaju o promjeni posla ili karijere, osobama koje žele dobiti informacije i savjete u vezi zapošljavanja, učenicima_ama osnovnih i srednjih škola, studentima_cama, djelatnicima_ama obrazovnih ustanova, poslodvacima_kama, roditeljima, osobama koje izlaze iz sustava obrazovanja te se prvi put žele uključiti na tržište rada.

Tijekom sastanka razmijenile smo iskustva i ideje o tome kako zajednički možemo podržati studente i studentice koji su još uvijek u procesu odabira zanimanja, kao i one koji su već na tržištu rada.

Cilj nam je osigurati što kvalitetniju podršku prilikom traženja posla i usmjeravanja karijere, ali i osiguravanje jednakih prilika za sve kroz suradnju sa svim važnim dionicima na tržištu rada.

Skip to content