UNIRI izjednačava mogućnosti – raspisan natječaj za studente/ice

25.10.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Rok: 26.11.2023.

U cilju promicanja različitosti, uključivosti i dostojanstva svake osobe te osiguravanja jednakih mogućnosti za sve, Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj za dodjelu godišnje nagrade studenticama i studentima Sveučilišta u Rijeci „Izjednačavanje mogućnosti“.

Nagrada se dodjeljuje u dvije (2) kategorije:
KATEGORIJA 1 –  Akademski uspjeh studenata/ica s invaliditetom i drugim dokumentiranim teškoćama
KATEGORIJA 2 –  Doprinos sveučilišnim vrijednostima otvorenosti, uključivosti i poštivanja različitosti

Pravo prijave na Natječaj imaju studenti i studentice koji su u 2022./2023. akademskoj godini imali status izvanrednog ili redovitog studenta/ice na prijediplomskom, diplomskom ili integriranom sveučilišnom studiju ili prijediplomskom  stručnom ili specijalističkom diplomskom stručnom studiju Sveučilišta u Rijeci ili njegovih sastavnica, i to:

KATEGORIJA 1 –  Akademski uspjeh

KATEGORIJA 2 –  Doprinos izjednačavanju mogućnosti

Prijave se zaprimaju do 26. studenog 2023. na sljedeće načine:

  • elektronički na adresu: uredssi@uniri.hr (Predmet: Natječaj „Izjednačavanje mogućnosti“) ili
  • poštom na adresu: Sveučilišni savjetovališni centar, Ured za studente s invaliditetom, Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka (s napomenom: Natječaj „Izjednačavanje mogućnosti“)

Dobitnicima nagrade dodjeljuju se jednokratna novčana nagrada u iznosu od 150 eura bruto za svaku kategoriju Natječaja zasebno.

Rezultati Natječaja bit će objavljeni u prosincu na mrežnim stranicama Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci, a svi kandidati će o rezultatima biti obaviješteni e-poštom.

U slučaju pitanja, nejasnoća ili potreba za podrškom prilikom prijave na natječaj, slobodno se obratite pismeno na uredssi@uniri.hr.

Dokumenti:

E-prijavnica

Skip to content