Održan prvi SSC café

31.01.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Povodom 25. godišnjice rada Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci, u utorak, 30. siječnja 2024. godine otvorili smo svoja vrata. U formatu SSC caféa, od 13 do 17 sati svi zainteresirani imali su priliku u opuštenoj atmosferi upoznati SSC tim, saznati više o našem dosadašnjem radu te budućim planovima i aktivnostima Centra. 

Prisjetili smo se početaka rada davne 1998. godine, brojnih izazova osiguravanja kontinuirane pomoći i podrške studenticama i studentima te svih suradnica i suradnika koji su nam svojim angažmanom i entuzijazmom davali vjetar u leđa. Razgovarali smo i o tekućim aktivnostima i budućim planovima Centra te razmijenili mnoštvo kreativnih ideja s posjetiteljima. 

U zadnjih 25+ godina, SSC je pružio podršku i savjetovao više od 4700 studenata i studentica, osmislio i proveo 300-ak različitih edukativnih sadržaja za više od 5000 korisnika, bio aktivno uključen u 60 lokalnih, nacionalnih i međunarodnih projekata, sudjelovao u provedbi brojnih istraživanja, te, uz liste čekanja, nadamo se bio mjesto na kojem su naši_e korisnici_e dobili podršku koja im je bila potrebna. SSC trenutno broji 5 zaposlenica, stručnjakinja u području savjetovanja.   

I ovim putem od srca se zahvaljujemo svima na dolasku i podršci našem radu. 

Do nekog novog druženja, Vaš SSC tim! 

Skip to content