UNIRI Career Days 2023 cover

Održani drugi po redu Dani karijera Sveučilišta u Rijeci

03.11.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Drugi po redu Dani karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days uspješno su se održali od 23. do 26. listopada 2023. na sveučilišnom Kampusu na Trsatu. Tijekom prva tri dana studentice, studenti i alumni imali su priliku sudjelovati u više od dvadeset različitih edukacija, interaktivnih predavanja i radionica, a središnji događaj manifestacije – Sajam poslova – Job Fair je okupio gotovo pedeset izlagača iz javnog, privatnog i civilnog sektora.

Dani karijera u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom kod studenata, studentica i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, informiranja o potrebama na tržištu rada, povezivanja s poslodavcima te međusobnog umrežavanja. 

Više informacija o manifestaciji, programu i sudionicima dostupno je na stranici UNIRI Career Days i putem društvenih mreža Instagram i Facebook.

Skip to content