Zahvala Uredu za karijere SSC-a

21.12.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Na blagdanskom prijemu Sveučilišta u Rijeci Uredu za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra dodijeljena je Zahvalnica za doprinos i promicanje vidljivosti Sveučilišta koja je ostvarena na državnoj, lokalnoj ili međunarodnoj razini. Tome je posebno doprinijela višegodišnja organizacija manifestacije namijenjene povezivanju studenata/ica i alumna s poslodavcima – UNIRI Career Days, suorganizacija tribina namijenjenih doktorandima/icama – PhD Career Café te uspješno sudjelovanje u različitim europskim projektima.

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija dodijelila je zahvalnicu voditeljici Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra, Nikoleti Zubić.

“Na kraju ove svečarske godine u kojoj smo obilježavali 50 godina našeg sveučilišta i 390 godina visokog obrazovanja u Rijeci, veliko mi je zadovoljstvo pozdraviti sve ovogodišnje laureate, kao i one koji su vas došli podržati. Tradicionalno dodjeljujemo zahvalnice svima koji su u protekloj godini primili nagrade i time dobili priznanje za svoj rad, ali i učinili Sveučilište u Rijeci vidljivijim i poštovanijim. Iza tih nagrada uvijek stoji rad trud i talent, ali i neka posebna intrinzična motivacija. Veliko vam hvala što ovo Sveučilište činite boljim mjestom. Nastojimo na Sveučilištu razvijati kulturu prepoznavanja; nastojimo prepoznati napor, volju, znanje, znatiželju, odgovornost… Vi ste u prošloj godini već prepoznati, ali i vaša ‘kuća’ želi vam na ovaj način još jednom čestitati i zahvaliti. Već petu godinu dodjeljujemo i posebne zahvalnice ustrojbenim jedinicama Sveučilišta, sastavnicama, organizacijama… koje smo prepoznali kao one koji su učinili razliku.”

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija

Skip to content